+31 (0) 493 844139

Vogezen

image
image

Frank Rooling

16-05-2016

5 dagen super reis gehad in de Vogezen/Elzas. Alleen maar zon. Kappen gingen alleen dicht voor de nacht. Een gebruik nu eenmaal! Geweldige mensen, na dag 1 t goede ritme te pakken ( zie foto van de reis) en prachtige ritten gemaakt. Onze persoonlijke favoriet Zwarte Woud Zuid. Werkelijk prachtig daar.

Ritten ( Navi), Hotel, drank/eten combinatie super voor elkaar door de Horizon Equipe die met ons mee was. Ruim gelegenheid voor een flexibele planning. Inladen met de laptop door Carlo in de Navi en klaar voor vertrek. Genoten met elkaar. Vandaar ook gekozen voor de reis foto met iedereen aan n koffie+ in perfect Duitsland. Geeft de sfeer goed aan. Zelfs de serveerster was in tenue. Carlo regelt alles.

Een aanrader, en nogmaals 5 van de 5 dagen de kap al open na het ontbijt erg veel mazzel natuurlijk. Ook proefondervinderlijk/semi wetenschappelijk vastgesteld ( er was 1 motor mee met ons gezelschap) dat motor reizen en auto cabrio reizen echt anders zijn. Dag rit voor n motor 350 km no problem. Auto dagrit van n goede 200 km perfect. Dan ook tijd voor alle zeer belangrijke randzaken namelijk!!

Mensen top, enorm naar de zin gehad. Tot een volgende. R&F.