+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Ervaringen 

Benieuwd hoe onze reizigers hun trip hebben ervaren?

Op reis geweest met Horizon Cabrio Reizen? Laat dan via de oranje knop rechtsboven op deze pagina je ervaring achter. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen of klachten? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Vorarlberg

Mw. Schoonderwoerd

04-10-2019

Geboden hotelaccommodatie was in één woord perfect!
De routes in Vorarlberg zijn echter één op één gekopieerd van de motorreizen waardoor we meerdere malen in zeer gevaarlijke situaties terecht zijn gekomen en zelfs over wegen gestuurd zijn die verboden zijn voor auto's. Sommige routes waren ook veel te lang (12 uur uit- en thuis!).
De routes waren niet in te laden op de autonavigatie (en ook hier bleek dat ze uitsluitend aan te leveren waren voor tom-tom of motornavigatie). Dat, terwijl vóóraf wél het type auto doorgegeven moest worden.
Daarnaast wordt er bijv. in een routeboek/gids o.i.d. géén uitleg of nuttige instructies gegeven over de situaties die je in de bergen kunt tegenkomen, ook geen enkele "regels/richtlijnen" voor het veilig rijden in de bergen. Zeker "onervaren" cabriorijders in de bergen worden met deze individuele reis in het diepe gegooid. Neem bijvoorbeeld het beklimmen van de Stelvio. Dat, terwijl de motor-groepsreizen compleet anders zijn en er zelfs dagelijks instructies worden gegeven voor aanvang van de route.
Kortom, het is ons inziens (als zeer ervaren motor- én cabriorijders) wel heel makkelijk en kort-door-de-bocht gedacht dat je met een cabrio probleemloos de motorroutes kunt rijden. Hier is voor motor cabrio reizen nog heel veel werk aan de winkel en anders zou ik zeggen: "schoenmaker blijf bij je leest!".

Luxemburg

Christiaan

16-06-2017

In één woord: geweldig!

Luxemburg is een mooi land, en de uitgezette routes waren stuk voor stuk mooi. Je kunt lekker toeren, zonder dat je je opgejaagd voelt. Het hotel was prima!

Zuid-Noorwegen

Tim & Janine

23-08-2016

Wij hebben eind Juli deze prachtige route gereden. Je gaat echt van het ene panoramisch landschap naar het andere. De route naar de Nigardsbreen gletsjer en de route naar lysebotn als hoogtepunt. Super geregeld en nog veel goede tips gekregen voor onderweg. Zeker een aanrader!

Vogezen

rijk van korlaar

10-06-2016

Carlo, Jolanda en hun team weten van een cabrio vakantie een heerlijk feest te maken. Gastvrij, warm en prettig flexibel hebben we genoten van alles wat cabrio rijden leuk maakt. Een aanrader voor iedereen die wil genieten van het leven!

Rijk

Vogezen

Frank Rooling

16-05-2016

5 dagen super reis gehad in de Vogezen/Elzas. Alleen maar zon. Kappen gingen alleen dicht voor de nacht. Een gebruik nu eenmaal! Geweldige mensen, na dag 1 t goede ritme te pakken ( zie foto van de reis) en prachtige ritten gemaakt. Onze persoonlijke favoriet Zwarte Woud Zuid. Werkelijk prachtig daar.

Ritten ( Navi), Hotel, drank/eten combinatie super voor elkaar door de Horizon Equipe die met ons mee was. Ruim gelegenheid voor een flexibele planning. Inladen met de laptop door Carlo in de Navi en klaar voor vertrek. Genoten met elkaar. Vandaar ook gekozen voor de reis foto met iedereen aan n koffie+ in perfect Duitsland. Geeft de sfeer goed aan. Zelfs de serveerster was in tenue. Carlo regelt alles.

Een aanrader, en nogmaals 5 van de 5 dagen de kap al open na het ontbijt erg veel mazzel natuurlijk. Ook proefondervinderlijk/semi wetenschappelijk vastgesteld ( er was 1 motor mee met ons gezelschap) dat motor reizen en auto cabrio reizen echt anders zijn. Dag rit voor n motor 350 km no problem. Auto dagrit van n goede 200 km perfect. Dan ook tijd voor alle zeer belangrijke randzaken namelijk!!

Mensen top, enorm naar de zin gehad. Tot een volgende. R&F.

Eifel

Wendy, Thomas en Saar

27-05-2015

Alle lof voor Horizon cabrio reizen voor het regelen van deze top reis. Het was voor ons toch spannend om zo online te boeken, maar we ontvingen direct alle informatie en routes en werden meteen op ons gemakt gesteld.

Via een fantastische aanrijroute kwamen we bij het hotel aan dat zeer gastvrij was en met echt heerlijk eten. De routes die we hebben gereden waren erg mooi en afwisselend met leuke dorpjes en ook onze kleine meid Saar vond het prachtig. Een echte aanrader!

Dolomieten

Rick en Anne

19-05-2015

Wow! Wij zijn net terug van onze Cabrio reis en het was gewoon geweldig! Lekker rond gereden door de prachtige natuur van de Dolomieten met de wind door je haren. Het hotel waarin wij verbleven was zeer gastvrij en de kamers waren tiptop in orde.

Het was een onvergetelijke vakantie met geweldige routes. Wij hopen snel weer terug te gaan! Groetjes, Rick en Anne.

Vercors

Bas

05-05-2015

Dit voorjaar zijn we met een groepje vrienden afgereisd naar Vercors in Frankrijk. Om kort te zijn; het was een fantastische vakantie!

Via een leuke route kwamen we aan bij het hotel. De kamers waren zeer netjes en van alle gemakken voorzien en het uitzicht over de vallei vanuit het hotel was prachtig. De routes die we voorgeschoteld kregen van Horizon cabrio reizen waren geweldig, lekker met de kap open door prachtige natuur toeren. En om het af te maken hebben we natuurlijk even de Alpe d’Huez "beklommen".

Het was een fantastische vakantie die we graag snel nog eens over willen doen.