+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Zwitserland - Zwitserland

vanaf €699

Machtige bergen, ultieme uitzichten en grandioze routes

Bergen hebben een sterke aantrekkingskracht. En zeker de hoge Zwitserse Alpen. Ze staan garant voor oogverblindend mooie vergezichten en dwingen ook respect af. Je zult dat zelf ervaren in deze actieve vakantie waarin de bergen centraal staan.

 

Je verblijft in een gezellig en goedverzorgd hotel in Davos-Wolfgang, dat niet ver van de Fluelapas ligt. Je kamer beschikt over een douche en toilet en is comfortabel. Het hotel zorgt elke ochtend voor een uitgebreid ontbijt. Op de bovenste verdieping is een wellnessruimte waar je gratis gebruik van kunt maken en dat een schitterend uitzicht heeft op het imposante berglandschap. Bijzonder is dat het hotel een eigen tankstation heeft. Brandstof genoeg dus deze reis. Tijdens je verblijf ontvang je een gratis toeristenkaart die toegang geeft tot alle kabelbanen in de omgeving. Bovendien kan je daarmee kosteloos gebruikmaken van het openbaar vervoer. Handig als je de stad Davos wilt bezoeken.

 

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Eenvoudig naar Davos en gratis gebruik kabelbanen

De heenreis verloopt via een mooie route. De dagen daarna kun je je uitleven in deze schitterende streek. In de  dagroutes zijn flink wat passen opgenomen. Niet alleen in Zwitserland, maar ook in Italië. Om je een idee te geven: je rijdt onder meer over de Albulapas, Berninapas, Fluelapas, Julierpas, Lukmanierpas, Ofenpas, Splügenpas, San Bernardinopas en de beroemde Stelviopas. In de Routegids staan de bijzonderheden van de verschillende routes beschreven. 

 

 

Verschillende passen rijden door Oostenrijk, Italië en natuurlijk Zwitserland!

Horizon heeft een selectie gemaakt van de prachtige wegen door deze landen. Je kunt van dinsdag tot en met vrijdag genieten van deze passen. Je kunt denken aan de Albulapas, Berninapas, Fluelapas,  Julierpas, Lukmanierpas, Ofenpas, Splügenpas, San Bernardinopas, Stelviopas enz. Bij het hotel staan ze altijd voor je klaar voor informatie over bijvoorbeeld de verwachte weersomstandigheden of bijzonderheden van een route! Je kunt elke dag een goede keuze maken welk land je gaat bezoeken en welke route je gaat rijden!

 

 

IMG2291
Zwitserland-6

Verschillende mogelijkheden voor de heen- en terug reis

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om in 1 dag naar huis te rijden. Wil je het liever wat rustiger aan doen en van de route naar huis genieten, dan kunnen we dat voor je regelen met een 3-daagse terugreis. Je rijdt dan via de prachtige Susten- Grimsel- en Furkapas naar Interlaken waar we een hotel voor je reserveren. De dag erna toer je via een mooie tocht naar het Zwarte Woud. De laatste dag reis je van daaruit naar huis.
Vraag naar de mogelijkheden. 

Boek nu