+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Spanje - Pyreneeën

vanaf €649

Een must voor elke cabriorijder!

Wat is dit een heerlijk gebied om met de cabrio te doorkruisen! Alle ingrediënten voor een geweldige cabriovakantie vind je in de Pyreneeën: de heerlijke Spaanse zon, prachtig asfalt en een overweldigende natuur, die na er na elke bocht weer anders uitziet. Om deze reis compleet te maken hebben we schitterende routes voor je klaar liggen en verblijf je in een luxueus hotel in het schilderachtige Spaanse stadje Jaca. Hola España!

Als je aankomt bij het moderne 4 sterrenhotel Reina Felicia in Jaca zul je zien dat we niet overdreven hebben. Dit hotel, dat in de vallei van Aragón ligt, is luxueus met ruime kamers die uitkijken op de hoge bergen. Je krijgt een kamer met bad of douche, toilet, airco en koelkast. Wifi is gratis. Je cabrio kun je veilig in een afgesloten garage parkeren. 

De volgende dag begin je met de prachtige routes waarmee je dit schitterende gebied gaat verkennen. Laat je verrassen door de afwisselende landschappen van de beide landen. In het Franse deel van de Pyreneeën is de natuur wat groener en rij je veelal over smalle bergweggetjes. De routes in het zonnige en dorre Spaanse deel verlopen daarentegen over strakke brede wegen. Hier rijden is echt een genot. Je zou er bijna voor emigreren! Je slingert door de bergen langs kleine rivieren, heldere blauwe meren, diepe kloven en grillige rotsen. Onderweg kom je door diverse nationale parken. De hoge bergen in Spanje hebben veel verschillende 'pasar’s' (bergwegen) met diverse 'horquillas' (haarspeldbochten). In Frankrijk rij je over diverse cols, zoals de Col d'Aubisque, Col du Tourmalet, Col d'Aspin en de wat minder bekende Port de Larrau. Je komt door dorpjes die uit een oud geschiedenisboek lijken te komen. Op de wegen zelf is het erg rustig: je zult niet veel meer dan een varken, koe of wild paard tegenkomen.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Jaca met middeleeuwse kern!

Je kunt vrijwel elke ochtend kiezen uit een langere of kortere route. Als je aan het einde van de dag weer bij het hotel aankomt, kun je een lekker frisse duik nemen in een van de zwembaden van het hotel. Wil je er nog even vol tegenaan gaan, dan kun je beter voor de fitnessruimte kiezen. Heb je juist behoefte aan ontspanning, dan kun je (tegen betaling) gebruikmaken van de sauna en bubbelbaden. Een wandelingetje naar het gezellige centrum van Jaca is ook een mogelijkheid. Je bent binnen 10 minuten in de middeleeuwse kern. In het plaatsje staan veel monumentale gebouwen die het bezichtigen waard zijn. Ook zijn er veel gezellige winkeltjes en restaurantjes. Op de 7e dag loopt deze mooie reis ten einde en kun je na een stevig Spaans ontbijt aan de terugreis naar Nederland beginnen.

 

Gevarieerd aanbod dagroutes

De routes die Horizon Cabrio Reizen in dit prachtige gebied voor je hebben uitgezet ontvang je op roadbook en GPS. We hebben dagroutes met verschillende afstanden gemaakt zodat je bijna elke dag een keuze hebt wat betreft de lengte van een route. Je rijdt door Frankrijk en Spanje wat ieder zijn eigen charme heeft. Het Franse landschap is wat groener en rijd je over smalle wegen door de bergen. Het Spaanse gebied zijn er wat bredere en strakkere wegen en is de temperatuur hoger.  

Spanje-1
Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Spanje-Pyreneeen-2016-32

Laat je verrassen door de diverse landschappen die beide landen te bieden hebben

Je komt langs kleine rivieren, hemels blauwe meren, indrukwekkende rotsen en diepe kloven door verschillende Nationale Parken. In Frankrijk heb je verschillende Cols zoals de Col d Aubisque, Col du Tourmalet en Col d Aspin en in Spanje pasars en horquillas (bergwegen en haarspeldbochten). Tijdens de routes kom je voorbij oude dorpjes waar je wat vee en wilde paarden tegen kunt komen. 

Langere heen- of terugreis?

Het is mogelijk om de heenreis met 2 dagen te verlengen, zodat je vakantie al in Nederland begint.

De 1e extra overnachting is in Cour Cherverny, dat op 665 km afstand van Utrecht ligt. De 2e dag rij je een mooie tocht naar hotel La Verperie in Sarlat-la-Canéda. De 3e dag rij je een toeristische route naar het hotel in Jaca. Uiteraard kunnen we deze extra overnachtingen ook voor de terugreis voor je regelen.

Spanje-4
Boek nu