+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Oostenrijk - Vorarlberg

vanaf €509

Klimmen + afdalen = genieten

Zin in actieve ontspanning? Dan kunnen we je deze reis in het mooie Vorarlberg aanraden. Passen rijden betekent vele mooie en vooral bochtige wegen met flink wat 'haarspelden'. En ook stevige klimpartijen en fikse afdalingen. De beloning voor al dat stuurwerk? Een goed gevoel en magnifieke uitzichten!

Je overnacht in het fantastische 4 sterrenhotel Alpen Hotel Post. in Au, dat op 800 m hoogte ligt. Dit hotel maakt zijn 4 sterren meer dan waar met ruime kamers met douche of bad, tv, koelkast, wifi en een zitje. Ook kun je gebruikmaken van het binnenzwembad en de wellness ruimte. Voor de cabrio is er een afgesloten parkeerkelder.

 

Op de aankomstdag ben je vanaf 15.30 uur welkom in het hotel. ‘s Avonds kun je er ook genieten van een uitgebreid en smakelijk diner. En dan begint de volgende dag het echte werk en rij je over de eerste passen van de ruim 30 die we voor deze week voor je in petto hebben.

Ervaringen van onze klanten

Geboden hotelaccommodatie was in één woord perfect! De routes in Vorarlberg zijn echter één op één gekopieerd van de motorreizen waardoor we meerdere malen in zeer gevaarlijke situaties terecht zijn .. Lees verder

2019-10-04

Sturen over de wereldberoemde Stelviopas

De routes sturen je over diverse duizelingwekkende passen in Duitsland, Italië, Zwitserland en natuurlijk Oostenrijk zelf. Een bijzonder mooie is de Silvrettapas. De 34 haarspeldbochten trakteren je op geweldige vergezichten over de Alpen. De passenlijst is behoorlijk indrukwekkend. Naast de Silvrettapas rij je ook over de Fluelapas, Reschenpas, Hochtannbergpas, Hahntenjoch, Furkajoch, Oberalppas, Fernpas en de Flexenpas. Uiteraard ontbreekt de wereldberoemde Stelviopas niet. Je komt ook door het belastingvrije staatje Samnaun. Hier is de benzine erg goedkoop; niet alleen in vergelijking met Nederland, maar ook met België. Ook rij je door het Kaunertal waar je de gletsjer kunt bezoeken. Als je vroeg in het seizoen gaat zullen er ongetwijfeld nog heel wat bergtoppen met sneeuw bedekt zijn. En dat geeft een extra dimensie aan het rijden. 

 

Ontspanningsmogelijkheden 

Wil je een relaxdagje tussendoor, dan kun je met de toeristenkaart gratis met de bus en berglift reizen en de omgeving verkennen. Ook zijn er schitterende wandelroutes beschikbaar.

OPTIONEEL reserveren wij graag een overnachting voor de heen- en/ of terugreis in het Zwarte Woud

Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Vorarlberg-2018-JT-115
Vorarlberg-2

Cabrio rijden afwisselen met mogelijkheden om te relaxen

Ben je na verschillende dagen toeren, toe aan een dagje relaxen dan kan dat prima in dit gebied.
Je kunt gratis gebruik maken van de bus en berglift met de gratis toeristenkaart.

Boek nu