+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Nederland - Friese Elfstedentocht

vanaf €159

Ontdek de provincie Friesland

Iedereen kent de Friese Elfstedentocht van het schaatsen, maar ook in de cabrio is de tocht fantastisch. Oude binnenstadjes, prachtige meren en overbekende plekken, zoals de Bonkevaart. Een prachtige ontdekkingstocht in deze noordelijke provincie. Onze route volgt het elfsteden-schaatstraject en leid je dwars door alle Friese elfsteden met hun monumentale pleinen met vele terrassen en bezienswaardigheden.

Het 3-daagse arrangement omvat 2 overnachtingen: Wil je de route van 240 km in 2 dagen doen, dan kan je je verblijf nog met een nacht te verlengen (4-daags arrangement)

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Sneek, Dokkum en de Bonkevaart

De route leid je natuurlijk naar alle elf steden. In het Friese Merengebied liggen Sneek, Sloten, Stavoren, Hindelopen, Workum en Bolsward. De Greidhoeke is een kleibouwstreek, waar Harlingen, Franeker en Dokkum liggen. In de Noordelijke Friese Wouden ligt Aldtsjerk en ook Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie, is een bezoek meer dan waard.

Uiteraard zijn ook markante plekken zoals de Bonkevaart, Bartlehiem, de Luts en de Hel van het Noorden in de route opgenomen.  Je logeert in de binnenstad van Sneek, dat een prachtig oud centrum heeft. Dat nodigt uit tot een wandeling en daarna is het goed toeven op een van de vele gezellige terrasjes.

Boek nu