+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Luxemburg - Luxemburg

vanaf €299

Prachtig land met fantastische wegen  

De belangstelling voor deze reis is erg groot. En we snappen wel waarom. Luxemburg is een mooi land met schitterende natuur. De bochtige wegen en de hoogteverschillen maken het rijden hier tot een feestje. Bovendien verblijf je in een gezellig en gastvrij familiehotel waar de eigenaar je op culinaire specialiteiten trakteert. Dat wil toch iedereen meemaken?!

De omgeving die we hebben uitgezocht is bijzonder rustig. Soms lijkt het alsof de wegen helemaal alleen van jou zijn. De natuur is daarentegen zeer uitbundig en nodigt regelmatig uit om te stoppen, zodat je ook echt van het landschap kunt genieten. Anders dan in ons eigen vlakke land is het hier behoorlijk heuvelachtig met een paar bergen als uitschieters. Er zijn rotsen, valleien, schitterende natuurparken en flinke bossen. En al dat groen zorgt voor een aangename ontspanning.

 

Ervaringen van onze klanten

In één woord: geweldig! Luxemburg is een mooi land, en de uitgezette routes waren stuk voor stuk mooi. Je kunt lekker toeren, zonder dat je je opgejaagd voelt. Het hotel was prima!

2017-06-16

Hotel St Fiacre met uitzicht op kasteel Bourscheid

Je hotel ligt in de heuvels van de Luxemburgse Ardennen en is omgeven door bossen. Alle kamers beschikken over een douche of bad, toilet, tv en (gratis) wifi. Vanuit het hotel heb je een mooi uitzicht op het kasteel Bourscheid. Dit kasteel dateert ongeveer uit de vroege middeleeuwen en is opengesteld voor publiek. Het ligt op loopafstand. Dus als je een keer de benen wilt strekken.... Volg dan de vlinderroute die in het dorpscentrum bij de landkaart start.

Verschillende bezienswaardigheden

De tochten die je tijdens deze 3-, 4- of 5-daagse trip maakt, brengen je in Duitsland en Luxemburg. We hebben de route-afstanden bewust niet te lang gemaakt, zodat je de tijd hebt voor de bezienswaardigheden. Je kunt de mini-Stelvio bij Kautenbach beklimmen, stadjes als Wilz, Clervaux, Vianden en Echternach opzoeken, het Müllerthal in het zuiden verkennen of in oostelijke richting naar de ruïnes van kasteel Larochette rijden. Welke richting je ook kiest, je zult genieten van al het bochtenwerk en de vele hellingen. Om je in die sfeer te houden hebben we voor de terugreis een prachtige route uitgezet die door de Duitse Eifel en België loopt.

IMG0009
Boek nu