+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Frankrijk - Vogezen

vanaf €329

Rijden als god in Frankrijk

Heb je het vaak druk? Maak je lange dagen en schiet de ontspanning er herhaaldelijk bij in? Dan kunnen we je deze reis door de Vogezen van harte aanraden. 5 dagen rondtoeren door de Vogezen doet wonderen. Het bochtenwerk en het vele klimmen en dalen maken je hoofd leeg en de rijke natuur en de adembenemende vergezichten zorgen voor een weldadige rust. Dit is onthaasten op z'n leukst.

Ervaringen van onze klanten

Carlo, Jolanda en hun team weten van een cabrio vakantie een heerlijk feest te maken. Gastvrij, warm en prettig flexibel hebben we genoten van alles wat cabrio rijden leuk maakt. Een aanrader voor iedereen die wil genieten van het leven! R.. Lees verder

2016-06-10

5 dagen super reis gehad in de Vogezen/Elzas. Alleen maar zon. Kappen gingen alleen dicht voor de nacht. Een gebruik nu eenmaal! Geweldige mensen, na dag 1 t goede ritme te pakken ( zie foto van de reis) en prachtige ritten gemaakt. Onze persoonli.. Lees verder

2016-05-16

Relaxen

Je verblijft in een fantastisch hotel midden in de Vogezen. De eigenaren zijn gastvrij en komen graag aan je wensen tegemoet. De kamers zijn eenvoudig maar van alle comfort voorzien. Elke morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Je komt door Franse dorpjes, langs wijnvelden en regelmatig over of langs water.  Het is prettig rijden door dit noordelijke gebergte. De rijkdom aan bergen, bossen en meren én aan bochten maken dit gebied een van de mooiste plekken om met de cabrio te verkennen. Bovendien is het hier heel rustig op de wegen, omdat er parallel aan dit gebied een snelweg voor doorgaand verkeer is aangelegd.

Rijden in het noorden van Frankrijk is een verademing

De eerste route voert door het noordelijke deel van de Vogezen met historische dorpjes en veel bossen. De volgende dag ga je naar de Grand Ballon. Onderweg daarnaartoe kan het erg rustig op de weg zijn. De route zelf is verre van rustig, omdat de cols zich hier zo ongeveer aan elkaar rijgen. Tijdens de tocht naar de westelijke Vogezen rij je langs het Lac de Longemer en het toeristischer Lac de Gérardmer. Ook hier kan je regelmatig als enige over de weg rijden. O ja, als je over de cols rijdt, stap dan regelmatig uit. Dan kun je het natuurschoon in je opnemen en genieten van de rust die dit prachtige gebergte uitstraalt.

Horizon-Cabrio-Reizen---Zwarte-Woud---Vogezen-89
Vogezen-2

Mogelijkheden voor de terugreis

Op de laatste dag wordt alweer afscheid genomen en via een door ons aanbevolen toeristische route kan aan de thuisreis worden begonnen.  

 

 

Optioneel reserveren wij graag een overnachting op de heen- en/of terugreis in bijvoorbeeld het Pfalzerland (480 kilometer vanaf Utrecht) of Luxemburg.
Boek nu