+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Frankrijk - Corsica

vanaf €op aanvraag

Corsica is ongetwijfeld het mooiste en groenste eiland in het Middellandse Zeegebied

Als er één eiland is dat zijn bezoekers veel te bieden heeft, dan is het Corsica. Waar de westkust grillig is, bestaat de oostkust voornamelijk uit parelwitte zandstranden. In het noorden heb je Cap Corse, een gebergte met uitschieters tot ruim 2700 m, terwijl het zuiden uit kliffen, rotsen en grotten bestaat. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele lieflijke middeleeuwse dorpjes en stadjes of over de ontelbare passen en kloven, bergmeertjes, kastanjebossen, watervallen en stroomversnellingen. Tijdens deze rondreis kijk je je ogen uit!

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Als er één eiland is dat zijn bezoekers veel te bieden heeft, dan is het Corsica.

Waar de westkust grillig is, bestaat de oostkust voornamelijk uit parelwitte zandstranden. In het noorden heb je Cap Corse, een gebergte met uitschieters tot ruim 2700 m, terwijl het zuiden uit kliffen, rotsen en grotten bestaat. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele lieflijke middeleeuwse dorpjes en stadjes of over de ontelbare passen en kloven, bergmeertjes, kastanje bossen, watervallen en stroomversnellingen. Tijdens deze rondreis kijk je je ogen uit!

 

Je komt ’s avonds aan in het eerste hotel van je reis in Livorno

Mocht je al eerder in Livorno zijn aangekomen, dan is een uitstapje naar de scheve toren van Pisa en het Middeleeuwse stadje Lucca een aanrader.

De volgende dag vroeg uit de veren om aan boord te gaan van de ferry naar Bastia. Bij het aanmeren krijg je al een goede indruk van het imposante schiereiland Cap Corse, waar vrijwel altijd een koel briesje waait. Je rijdt een prachtige route naar het eerste hotel van je reis, waar je eind van de middag arriveert. Vanaf hier ga je fantastische dagroutes rijden over de mooiste wegen, met de fraaiste uitzichten. Je rijdt onder meer door Ajaccio, de hoofdstad van Corsica, maar tevens de geboortestad van Napoleon Bonaparte, de latere keizer van Frankrijk. Ook bezoek je Porto-Vecchio, een idyllisch stadje, gelegen aan een spectaculaire natuurlijke baai en het oude havenstadje Bonifacio met zijn historische citadel, waar we een rondvaart van harte kunnen aanbevelen.

Frankrijk---Corsica---Autorondreizen-8
foto-3

Ferrari paradijs

Je keert huiswaarts of je volgt de tweedaagse toeristische terugreis door Italië. De eerste dag ga je naar Maranello, het ‘Ferrari paradijs’. De tweede dag rijd je over enkele schitterende passen, waaronder de Passo di Grappa, naar Arabba.

Zin in een mooie heen- of terugreis?

Op verzoek kunnen we de heenreis vanaf Noord-Italië voor je regelen. Dat is op ± 875 km van Nederland. Het startpunt is Hotel Evaldo in de Dolomieten, waar we een kamer voor je gereserveerd hebben.De volgende dag rijd je en mooie toeristische route richting Maranello, de thuishaven van Ferrari, Maserati en Lamborghini. De dag erna geniet je van een fraaie dagtocht die je bij de haven van Livorno brengt; het gebruikelijke beginpunt van deze reis. Deze extra route kan je ook op de terugreis rijden. In omgekeerde volgorde uiteraard.

Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Corsica-2017---HH-92
Boek nu