+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Frankrijk - Provence

vanaf €599

Mooie road trip door natuurparken, prachtige canyons en uitzichten

Tijdens deze reis verken je de overweldigende natuur van Zuidoost-Frankrijk. Absolute topper is de Gorges du Verdon. Toch bijzonder dat de gelijknamige groenblauwe rivier zo'n grote kloof in het kalkstenen plateau heeft kunnen uitslijten. De poort van deze kloof is het stuwmeer Sainte-Croix. Het zal er ongetwijfeld druk zijn met toeristen die al kanoënd, kajakkend of op een andere manier dichter bij de kloof willen komen.

Ook de Mont Ventoux wordt deze reis gereden deze beroemde kale berg geeft je een prachtig uitzicht over de Provence.

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Georges du Daluis, Lac de Sainte-Croix en het luxe Monaco

De route George du Daluis wordt de natuur overheerst door de rode schicht (rotsen) en door de vele tunneltjes. Je rijdt langs het prachtige Lac de Sainte-Croix waar het mooie azuurblauwe water tegen de groen grijze rotsen afsteekt. Tijdens deze reis kun je een bezoek aan het Vorstendom Monaco aan de Middellandse Zee niet overslaan! 

Hotel La Magnanerie

Het hotel is mooi en modern ingericht en heeft vriendelijke personeel. Je kunt tot rust komen op het buitenterras onder het genot van een Frans wijntje.  s' avonds kun je ervoor kiezen om te dineren in de Bistro waar je kunt genieten van een verrukkelijk diner. 

 

Bon voyage!

20161108111922
Boek nu