+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Engeland - Kent & Sussex

vanaf €479

Liefde op 't eerste gezicht!

Laat je betoveren door het schilderachtige landschap van Zuidoost-Engeland. Rotswanden, kuststreken, boomgaarden, pittoreske dorpjes, romantische tuinen, landhuizen, cottages, kerken en kastelen; het is moeilijk om niet verliefd te worden op deze streek. De typische smalle landweggetjes en hoogteverschillen zijn geweldig. Deze reis is echt 'one of a kind'!

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Prachtige vakantie naar Zuid-Engeland

De reis begint in Duinkerken, waar je de ferry naar Dover neemt. Al van verre zie je de beroemde witte kliffen boven de zee uitsteken. Ze zijn absoluut een bezoek waard, net als Dover Castle, dat op de krijtrotsen staat. Tijdens de 1e route rij je door een weids landschap met licht glooiende akkers om vervolgens dwars door Kent te toeren. Eindpunt is je hotel in East Grinstead. Hier kun je gebruikmaken van het zwembad, de fitnessruimte en de spa.

Onze routes laten je zoveel mogelijk van beide county's zien. Je rijdt over mooie en soms smalle wegen door prachtige natuur en lieflijke Engelse dorpjes. Je bezoekt onder meer de mooie kustplaats Hastings, die een bijzondere houten pier heeft. Van hieruit volg je de schitterende kustlijn naar het charmante middeleeuwse stadje Rye. Aan weerszijden van de  kasseistraten en smalle doorgangetjes tref je architectonische juweeltjes aan die voor publiek toegankelijk zijn.

Heerlijk Hotel met Wellnesscentrum

The Crowne Felbridge Hotel and Spa is voorzien van overdekt zwembad, fitnessruimte, sauna. Je auto kun je gratis parkeren bij het hotel. De kamers beschikken over een douche, zithoek, televisie en WiFi. 

Ook het South Downs National Park staat op het programma. Daar kom je via een ongelofelijk mooie stuurweg met een helling van 21% . Als je het park binnenrijdt, worden de heuvels hoger en de bossen dichter. De uitzichten zijn verbluffend mooi. Aansluitend bezoek je de bekende Victoriaanse badplaats Brighton met zijn fameuze pier en kiezelstrand. Dat strand is de perfecte plek om van een 'fish 'n chips' te genieten!

 

Kent-Cabrioreizen-3
Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Kent--Sussex-2018---Peter-van-Duuren-02

Imposante bezienswaardigheden tijdens je reis door Zuid-Engeland

De laatste dag rij je via een mooie route weer richting Dover voor de overtocht naar Frankrijk. Tijdens deze route passeer je een schitterende oude brug over de Medwayrivier en rij je langs Leeds Castle, een majestueuze en prachtig gelegen waterburcht.

Optioneel kunnen wij voor je een overnachting reserveren op de heen en/ of terugreis nabij Duinkerken

Boek nu