+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Zwarte Woud

vanaf €319

Luxe kamers

Na een toeristische heenreis, die je op Roadbook en GPS van ons ontvangen hebt, kom je aan bij het hotel. De cabrio kun je gratis parkeren naast het hotel. 

De nette kamers zijn ruim van opzet. Alle bedden hebben aparte matrassen en bedlinnen, bad of douche, toilet en televisie. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.   

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Rij door het sprookje van de gebroeders Grimm

Het Zwarte Woud is het grootste bosgebied in Duitsland en bestaat hoofdzakelijk uit dennen- en sparrenbomen. Tegenwoordig is het Zwarte Woud een van de populairste toeristenbestemmingen in Duitsland. Met de dagroutes van Horizon Cabrio Reizen, kun je uitwaaien en misschien onderweg een stop maken om een stukje "Schwarzwalder Kirsch Torte", of zoals ze in België zeggen "Zwarte Woudtaart" te eten.

 

 

Routes met panoramisch uitzicht en een spectaculaire sprong van de Rijnwaterval!

De bekende Schwarzwaldhochstrasse mag in de routes niet ontbreken! Deze 65 kilometer lange panoramische weg loopt van Baden-Baden door het noordelijke Zwarte Woud naar Freudenstadt en is een must voor elke bezoeker in het Zwarte Woud.

De route brengt je een bezoekt aan de grootste watervallen van Europa. Wil je het gebulder van het water door je hele lichaam voelen? Dat kan aan de Rijnwaterval van Schaffhausen. Vaar met een boot naar kastelen, in het bekken van de Rijnwaterval en zelfs naar het terras op de rots in het midden!

De koekoeksklok is uitgevonden in het Zwarte Woud. Tijdens een toertocht kun je een stop maken om deze te bewonderen en zijn er talloze koekoeksklokken te koop!

 

 

 

Zwarte-Woud-2
Zwarte-Woud--3

Toeristische route voor de terugreis of vakantie verlengen 

Op de vrijdag is het tijd om met een mooie route huiswaarts te rijden. Het is ook mogelijk om er een vakantie aan vast te plakken met een bestemming uit ons aanbod en deze te combineren. 

Optioneel beschikt het hotel over een aantal zeer ruime drie- en vierpersoonskamers. Deze kunnen we op aanvraag reserveren tegen een geringe toeslag.

Boek nu