+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Thüringer Woud

vanaf €289

Hotel Wutzler

Hotel Wutzler ligt 5 minuten rijden van de stad Triptis en is voorzien van alle comfort zoals douche, toilet en televisie. Je cabrio kun je parkeren op de privé parkeerplaats van het hotel. In de avond kun je eventueel aanschuiven voor een heerlijk 3-gangenkeuzediner met lokale specialiteiten. Uiteraard is een ontbijtbuffet inbegrepen. 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

In deze fraaie streek hebben we mooie routes voor je uitgezet.

De routes ontvang je op GPS zodat je op een ontspannende manier de drukkere wegen achter je kunt laten en de kleinere wegen je brengen naar de pittoreske dorpjes. Je verkent het Ertsgebergte dat aan Tsjechië grenst, maakt een uitstapje naar het aangrenzende Schiefergebergte en ontdekt het zuiden van de streek. Je komt door Mödlareuth, waar het Deutsch-Deutsches Museum staat. Hier krijg je een indruk van het leven in dit dorp dat lange tijd door de 'muur' in tweeën gesplitst was.

Divers landschap en vele bezienswaardigheden

Thüringer Woud heeft een afwisselend landschap met uitgestrekte sparrenbossen en bloeiende berghellingen. De hoogste bergen zijn boven de duizend meter hoog en in dit gebied bevinden zich heel veel kastelen en burchten. Zoals de Wartburg die op de werelderfgoed lijst staat van Unesco samen met het "Bauhaus museum" voor kunst, fotografie en architectuur. Maar ook op muzikaal gebied kun je naar "Bach-Stammhaus" museum in Wechmar. En ook heeft Martin Luther zijn belangrijkste levensfasen als monnik doorgebracht in Thüringen. 

Thuringen-2
Horizon-Motor-Reizen--Thuringen-3

Inclusief toeristische route naar huis

We hebben een mooie toeristische terugreis gemaakt die je over zoveel mogelijk secundaire wegen via Sauerland weer naar Nederland of België brengen.

Optioneel reserveren we een tussen overnachting voor de heen- en/of terugreis in het Sauerland. 

 

Boek nu