+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Pfalzerland

vanaf €279

Door de wijnstreek en prachtige bossen

Hoe heerlijk is het om de boel de boel te laten en een paar dagen met de cabrio door een geweldig mooi woudlandschap te rijden?! Met deze trip van 3, 4 of 5 dagen maak je kennis met 2 fantastische streken die aan elkaar grenzen: het Pfältzerland en de Vogezen. Een heerlijk afwisselende reis die we je alleen maar kunnen aanraden!

Met een schitterende route voor de terug reis, kun je helemaal binnendoor rijden en eindigt de route ter hoogte van Aken. 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Hotel Bliesbruck

Je verkent de beide natuurgebieden vanuit een net hotel in Gersheim, dat op enkele kilometers van de Franse grens ligt. De 1e dagroute leidt je naar de Franse Vogezen. Je zult je verbazen over de rust van deze omgeving. En ook over de kwaliteit van de wegen. Gewoonweg superieur! Het landschap glooit onder je wielen omhoog en omlaag en de bochten zijn heerlijk. Het landschap zelf is waanzinnig mooi. Maar dat kan ook niet anders, want je rijdt door een van de grootste wouden van Europa, dat bovendien door UNESCO als werelderfgoed is aangemerkt.

Voor de midweek is er een derde dagroute

Heb je een 5-daagse reis geboekt, dan rij je de 3e dag door uitgestrekte wijngaarden en dichte bossen. We vermijden de grote steden, maar je bent natuurlijk vrij om daar toch een kijkje te nemen. Vergeet niet om het wijnvat van Bad Durkheim te bekijken. Dat is behoorlijk indrukwekkend met zijn capaciteit van 1,7 miljoen liter!

PICT20160924144135
Boek nu