+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Moezel

vanaf €225

Meander mee met de Moezel

De Moezel. We zijn er allemaal regelmatig aan voorbijgereden, onderweg naar verdere bestemmingen in oostelijke of zuidelijke richting. Toch is dit riviergebied de perfecte locatie voor een paar dagen weg. Het is er verrassend mooi en de bochtige wegen maken het een geweldige streek om met je motor te verkennen!

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Perfecte startplek in Müden

Deze trip spitst zich toe op de ruim 500 km lange Moezel in Duitsland. De rivier speelt een hoofdrol in het wijnlandschap, dat we tijdens deze reis van dichterbij gaan bekijken. De groene wijnhellingen zijn op verschillende plekken erg steil. Hoewel dat lastig is voor de wijnboeren zorgt het wel voor schitterende vergezichten. Mocht je er dorst van krijgen: van medio juli tot begin oktober barst het hier van de wijnfeesten.

Je uitvalsbasis tijdens deze reis is hotel Sewenig in Müden dat midden in het sprookjesachtige Moezeldal ligt. Het uitzicht is schitterend. Om je een idee te geven van het afwisselende landschap volg je de Moezel stroomopwaarts. Je bezoekt schilderachtig gelegen plaatsjes als Cochem, Traben-Trarbach en Bernkastel-Kues waar het heerlijk toeven is. Sla je onderweg een zijweggetje in dan kun je zomaar een verborgen vallei ontdekken. Je komt ook burchten, kerken en burgerhuizen tegen. Het merendeel daarvan stamt uit de Romeinse tijd.

Wil je een stukje cultuur opsnuiven?

Als je gekozen hebt voor de 4- of 5-daagse trip voert de route langs het geboortehuis van de uitvinder van de verbrandingsmotor: Nicolaus August Otto. Bovendien rij je dan naar de Nürburgring met de fameuze Nordschleife. Je zou er zomaar harder van gaan rijden!

Optioneel is het mogelijk om deze reis als drie-daagse reis te boeken.

IMG-20180527-WA0010
Boek nu