+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Eifel

vanaf €249

Ontspannen rijden door de Vulkan-Eifel

De Vulkaaneifel dankt zijn naam aan de vulkanische activiteit die het landschap heeft gevormd. Dat heeft geleid tot bergachtige gebieden en prachtige kraters gevuld met grondwater, ook wel een Maare genoemd. Dit gebied staat ook bekend om haar uitgestrekte hoogten, dichte bossen, heldere beken, weilanden en romantische dorpjes.

Ervaringen van onze klanten

Alle lof voor Horizon cabrio reizen voor het regelen van deze top reis. Het was voor ons toch spannend om zo online te boeken, maar we ontvingen direct alle informatie en routes en werden meteen op ons gemakt gesteld. Via een fantastische .. Lees verder

2015-05-27

Uitstekend Hotel

Het hotel voor deze break is een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. De eigenaar is zelf enthousiast motorrijder. Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe dag. Aan het einde van de dag kun je van de route nagenieten op het terras van het hotel. 's Avonds kun je aanschuiven voor een 3-gangendiner.

Mooie terugreis door het Limburgse land 

Na mooie routes gereden te hebben door de Vulkan-Eifel, Luxemburg en de oude Nürburgring  is het helaas weer tijd om de koffer in te pakken. Na een heerlijk ontbijt begin je aan een toeristische route naar huis. 

Je rijdt o.a. door de Hoge Venen en het Limburgse Mergellandschap. 

20181010105359
Boek nu