+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Dresden

vanaf €459

Gemoedelijke sfeer

Dresden ligt in het voormalig Oost-Duitsland en heeft in de oorlog ook flink wat klappen gekregen. Inmiddels is Dresden herrezen, zijn delen van de stad opnieuw opgebouwd en hangt er een prettige, gemoedelijke sfeer. De ligging is prachtig: aan de rivier de Elbe en ingesloten tussen natuurgebied die Sächsische Schweiz en wijnregio Elbeland. En dat is ook meteen wat dit zo’n interessante regio in Duitsland maakt: Er is een compleet onbekend stad om te ontdekken, maar de natuur is ook vlakbij.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Harzgebergte en Elbsandsteingebergte

Je route leid je via het groene Harzgebergte, waar je overnacht, naar het prachtige Dresden. Je gaat ook een mooie rondrit maken in de indrukwekkende omgeving van Dresden en het Elbsandsteingebergte, een uit zandsteen bestaand laaggebergte op de grens van Duitsland en Tsjechië. Het landschap is sprookjesachtig mooi. Onderweg maak je nog een stop in een levendig stukje Tsjechië, waar je een straatje bezoekt met veel marktkraampjes, restaurantjes en terrassen.

Boek nu