+31 (0) 493 844139
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 844139

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

5-Landen - Toertocht

vanaf €49

De Meerdaagse 5-Landen Toertocht van Horizon Cabrio Reizen

Deze tocht is bedoeld voor degene die op een gemakkelijke en voordelige manier, willen ervaren hoe het is om te rijden in de bergen en om te proeven hoe een cabrio reis eruit kan zien. Je gaat kennismaken met kleine goed berijdbare binnenwegen met afwisseling van verbindingswegen. Je maakt beklimmingen en afdalingen met hierbij meerdere haarspeldbochten door Zuid-Limburg, Luxemburg, het Noorden van Frankrijk en de Eifel in Duitsland. Voorbeelden zijn de Francorchamps, Vianden en het circuit van de Nürburgring. Maar denk ook aan Cochem en Monschau. Je rijdt door de Belgische Ardennen, de Luxemburgse Moezelvallei, een stukje Franse Elzas, de Duitse Hünsrück.  

Je kiest zelf wanneer je wilt gaan en hoeveel dagen je ervoor wilt uittrekken. De totale afstand van alle routes bedragen 730 kilometer. De beste periode is tussen 01 april en 31 oktober en buiten de weekenden is het rustiger rijden op de wegen. 

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Invulling naar eigen wensen

Tijdens de routes zijn er prachtige plekken om eens te stoppen voor een picknick langs de riviertjes, een bezienswaardigheid of om bijvoorbeeld een wandeling te maken. Je kunt er ook voor kiezen een afslag te nemen om een stad of dorp te bezoeken. Hierna kun je gemakkelijk de route weer oppakken.

Er zijn onderweg tal van mogelijkheden om ergens te overnachten. Naar wens op een camping, hotel of pension. Reserveren is meestal niet nodig; vooral wanneer je buiten de weekenden of vakanties gaat. 

De routeomschrijving is duidelijk en je bent met zekerheid geboeid onderweg. Je hebt 2 of 3 dagen nodig om de routes te rijden maar we hebben ook van klanten terug gehoord dat zij de complete vakantie rond deze toertocht hebben doorgebracht. 

 

 

 

Eenvoudig aanvragen van deze Meerdaagse 5-Landentoertocht:

Maak het bedrag van € 49,- over op bankrekeningnummer NL49RABO018 054 1005 o.v.v. “5-landentoertocht” 

Stuur hierna een mail naar info@horizoncabrioreizen.nl  Hierin geef je aan of je de route in ITN (TomTom) of op GPX (Garmin) formaat wenst te ontvangen.

Binnen 5 werkdagen ontvang je een mail met de 5-landentoertocht in het door jou aangegeven formaat.

Voor vragen neem gerust contact met ons op.

 

 

Boek nu